Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medical Insight
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transplant de par, tratament pentru caderea parului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Datorita noilor tehnici folosite in transplantul de par, putem recapata parul pierdut, fara durere, fara a avea un aspect nenatural si fara cicatrici. Noua podoaba capilara nu va fi cu nimic diferita fata de cea de dinaintea calvitiei.

Transplantul este o interventie chirurgicala minora si sigura, care in final duce la cresterea naturala a parului. Cu toate acestea, pentru a va asigura ca interventia are toate sansele de succes, trebuie sa alegeti un partener de incredere.  

Estetistanbul este un spital specializat in chirurgia plastica si chirurgia reconstructiva. Lunar sunt efectuate nu mai putin de 600 de operatii de transplant de par in cadrul spitalului prin metoda FUE - ultima metoda de transplantare.

De retinut este faptul ca nu oricine este un bun candidat pentru transplantul de par. De aceea, medicii Estetistanbul pun la dispozitia pacientilor o gama larga de optiuni pentru tratarea caderii parului, precum mezoterapia, termoterapia sau tratamentul cu laser. In pachetul medical vom include transferurile in oras, cazarea, controalele medicale pre- si postoperatorii si interventia chirurgicala.

Cititi mai jos cateva informatii despre tehnicile de transplantare a parului:

•         Tehnica de Transplant al Unitatii Foliculare (FUT, uneori denumita si STRIP)
Prin intermediul acestei tehnici sunt identificate grupuri naturale de par ale pacientului (unitati foliculare) si sunt indepartate impreuna cu portiuni din pielea capului. Aceasta banda donoare format din unitati foliculare (formate din 1-4 fire de par) este, in general, extrasa din zonele laterale ale capului sau zona cefei. Este apoi impartita in citeva sute de grefe mai mici care vor fi introduse prin incizii extrem de fine in scalp. Implantarea se face cu o anumita densitate, directie, distributie si orientare, astfel incat sa arate natural.
Dupa separare, unitatile foliculare sint pastrate intr-o solutie speciala, la o anumita temperatura, pina cind medicul specialist pregateste inciziile in regiunea numita "zona primitoare".Se pot preleva pina la 4.000 de unitati foliculare daca zona donatoare permite.
Criticii acestei tehnici sustin ca cicatricile ramase in urma procedurii sunt vizibile si neplacute pentru pacient. Pe cand sustinatorii afirma ca fina cicatrice liniara va fi acoperita de par. In plus, tehnica de suturare poate fi realizata in asa fel incat sa permita unor fire de par sa creasca chiar prin cicatrice.

•         Extractia Unitatii Foliculare (FUE)
Cu ajutorul unui bisturiu se traseaza un cerc de 0,7-1 mm si sunt extrase unitatile foliculare, una cate una. In urma raman numai cicatrici mici, greu de observat, chiar si atunci cand capul este complect ras sau tuns extrem de scurt.
Cea mai importanta diferenta intre metodele FUT si FUE o constituie tehnica utilizata pentru extragerea unitatilor foliculare.
Aceasta tehnica este foarte pretentioasa si lasa foarte putin loc pentru eroare. Daca angulatia bisturiului circular nu este perfecta sau daca parul se curbeaza mai mult decat asteptat sub suprafata pielii, unul sau mai multe fire de par din unitatea foliculara pot fi distruse. Indemanarea si experienta chirurgului sunt esentiale in extragerea unitatilor foliculare.

Aceasta noua metoda e oferita de un numar foarte mic de clinici de transplant de par din Europa. Asta, pentru ca foarte putini chirurgi stapanesc pe deplin tehnica destul de dificila.

Metoda FUE permite prelevarea a 800-3.000 de foliculi, fiind de un mare ajutor persoanelor aflate in stadiile initiale ale calvitiei, care ar avea nevoie doar de o densitate mai buna a parului deja existent sau de o acoperire a zonei temporale. Intr-o sedinta se pot transplanta maxim 3.000 de foliculi.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie.
Din Gura in Gura