Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medical Insight
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii medicale la Bayindir - Spital Oncologie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Odata intrat pe usile Grupului Bayindir devii parte a unei lungi traditii de respect pentru actul medical.

Ne-am propus sa devenim un etalon al calitatii si sigurantei actului medical pentru sistemul medical privat din Turcia, sa pregatim generatia de maine a medicilor, asistentelor medicale si sa investim continuu in cercetare.

Acreditari:

• Joint Commission International, USA
• TPCD - Turkish Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery


Ne sustinem angajamentul pentru excelenta prin serviciile medicale oferite la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort si inovatiile medicale. In plus, ne dorim sa informam continuu despre reusitele si descoperirile noastre si sa pregatim comunitatea medicala conform standardelor Bayindir. De aceea, organizam periodic conferinte, sesiuni de pregatire si pastram o stransa legatura cu presa de specialitate.

Ne straduim zi de zi sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor nostri. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari. Stim ca ingrijirea pacientilor nostri presupune mai mult decat un act medical de calitate. De aceea, ne-am extins serviciile pentru a avea grija de pacientii nostri pe toata durata sederii: asiguram transportul in oras, facilitam comunicarea cu personalul medical prin serviciile unui traducator profesional. La solicitarea pacientului, acesta se poate bucura de serviciile unei asistente medicale personale. In plus, investim continuu in echipamente si tehnica medicala de ultima generatie.

Grupul Bayindir are o capacitate de 321 de paturi, 16 sali de operatie si 57 de paturi in cadrul sectiilor de terapie intensiva. Dotarile de ultima generatie si salile multifunctionale de chirurgie sustin o gama completa de interventii chirurgicale, efectuate atat prin chirurgie clasica cat si laparoscopica, minim invaziva. De exemplu, pentru tratamentul cancerului folosim ultima tehnica de radioterapie – CyberKnife. In cadrul sectiilor de oncologie, dispunem de un echipament modern pentru radioterapia de mare precizie. Datorita acestei tehnologii medicale complet noi, am avut, de asemenea, posibilitatea de a ne extinde gama serviciilor terapeutice, in vederea punerii la dispozitia pacientilor nostri a unui tratament sigur si neinvaziv prin intermediul radiochirurgiei CyberKnife.
Acest tip de radiochirurgie foloseste energie de mare intensitate, care trimite din diverse unghiuri fascicule foarte precise de radiatie. CyberKnife este atat de precis, incit fasciculul de radiatie poate fi aplicat si in cazul unor tumori cu forma neregulata, chiar si al celor care se afla in apropierea organelor vitale. Aceasta caracteristica permite, ca Cyberknife sa poata fi aplicat in multe cazuri, inclusiv in cazuri considerate inoperabile sau intratabile prin metoda chirurgicala sau alte metode de tratament – oferind multor pacienti o noua speranta de viata. CyberKnife este recomandat de FDA pentru tratarea tumorilor sau leziunilor aflate in orice parte a corpului pentru care este indicata radioterapia. Pentru tratament oncologic sunt utilizati acceleratori liniari cu sistemul IMRT, PET-CT, Straton-CT, TIM-MR, PYXIS, PACS , telemedicina si inregistrarile electronice ale pacientului sunt o parte din tehnologiile de ultima generatie
Pacientii trebuie sa consulte medicul pentru a determina, daca CyberKnife este cel mai potrivit mod de tratament pentru ei. Cazurile ce pot fi tratate cu CyberKnife sunt: - Tumori primare sau metastaze cerebrale - Tumori ale coloanei vertebrale - Tumori ale maduvei spinarii - Tumori ale organelor cu tesuturi moi (Plamani, Rinichi, Ficat, Pancreas) - Neurinoame acustice - Meningioame /tumori craniene - Tumori ale glandei pituitare - Reziduuri sau recidive tumorale - Malformatii arteriovenoase - Tulburari functionale, ca nevralgia trigeminala

Numai in 2009, am efectuat 7.286 de interventii chirurgicale.
Din Gura in Gura